ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Οι υπηρεσίες της εταιρείας Ε. Τσερτσίδης & Σια ΕΕ καλύπτουν περίπου 100 γλώσσες

About us

Η Εταιρία μας

Η εταιρεία που κατέχει μια ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά, όλα αυτά τα χρόνια παρέχει σε εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου, στα Υπουργεία Εξωτερικών, Μεταφορών, Επικοινωνιών, Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Απασχόλησης, Γεωργίας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Αμύνης, στην Ελληνική Βιομηχανία ΄Οπλων, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο Ινστιτούτο Ενέργειας, στα ΕΛ.ΤΑ., στην ΔΕΠΑ και σε ΟΤΕ, στη Βουλή των Ελλήνων, σε Δήμους και στην Ελληνική Προεδρία, σημαντικές υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας.

Η εταιρεία από τον Απρίλη του 2002 πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001: 2008.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτουν περίπου 100 γλώσσες, σε τομείς όπως η οικονομία, η χημεία, η ιατρική, η φαρμακολογία, η νομική, η λογοτεχνία, η ιστορία, η αρχαιολογία, η βιολογία, η τεχνολογία κ.ά.

Η εταιρεία Ε. Τσερτσίδης & Σια ΕΕ είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών, του Σουηδο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Μεταφραστικών Επιχειρήσεων.

Μεγάλοι χρηματο-οικονομικοί κολοσσοί όπως η CCF, η Εurobank, και η Citibank, είναι μερικοί από τους πελάτες της Ε. Τσερτσίδης & Σια ΕΕ.

Τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Ελλάδας είναι από σειρά ετών πιστοί πελάτες της εταιρείας.

Η εταιρεία κατά την τελευταία δεκαετία μετέφρασε επιτυχώς δεκάδες χιλιάδες σελίδες τεχνικών προδιαγραφών για τα μεγάλα τεχνικά έργα που ολοκληρώθηκαν από κοινοπραξίες ελληνικών και ξένων κατασκευαστικών οίκων, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έργα υποδομής, όπως το μετρό, το τραμ, ο προαστιακός, το νέο διεθνές αεροδρόμιο, νέες νοσοκομειακές μονάδες σε διάφορες πόλεις, τα διάφορα Ολυμπιακά έργα, η γέφυρα Ρίου-Αντίρριου, έργα ΟΣΕ, έργα εκτροπής ποταμών, κατασκευής φραγμάτων, σηράγγων κλπ.

Σημαντικότατη είναι, επίσης, η συμμετοχή της εταιρείας στον τομέα μετάφρασης εξειδικευμένων τεχνικών κειμένων για αμυντικούς εξοπλισμούς, όσο και η παροχή διερμηνέων καμπίνας σε συσκέψεις στα εμπλεκόμενα υπουργεία.
Στον τομέα της φαρμακολογίας, η εταιρεία έχει να δείξει ένα τεράστιο μεταφραστικό έργο που καλύπτει σχεδόν όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, με άκρως εξειδικευμένη επιστημονική μετάφραση άρθρων, φαρμακευτικών σκευασμάτων, μελετών κλπ.

 

Αναλαμβάνουμε επείγουσες και κατεπείγουσες μεταφράσεις
Επικυρωμένες/Επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρους συνεργάτες

 

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ

Μεταφραστικές Υπηρεσίες κατά ISO 9001: 2008 & DIN EN 15038

Εμπειρία
0
%
ΓΛΩΣΣΕΣ
0
+
ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
0
+
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
+

Γιατί μας προτιμάτε

 

Η μεγάλη μας πείρα, τεχνογνωσία, τεχνική εξειδίκευση και πάθος για ποιότητα και τελειότητα στη παροχή οικονομικής και γρήγορης εξυπηρέτησης, υπήρξε προνόμιο του μεγάλου διεθνούς και εγχώριου πελατολογίου μας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, και διεκπεραίωσε μια μεγάλη ποικιλία μεταφραστικών έργων, επαγγελματικής, εμπορικής, οικονομικής, ιατρικής, νομικής, τεχνολογικής, επιστημονικής, καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής φύσης.

cta-logo
cta-logo
cta-logo
cta-logo

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τσερτσίδης ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 3, ΤΚ 115 28, ΑΘΗΝΑ, Ελλάς, EU

Newsletter

Εισαγάγετε το email σας και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες

Αναζήτηση