Εγχωριοποίηση

Γνώση και τεχνολογία για την επιτυχή παρουσία σας σε οποιαδήποτε αγορά!

Υπηρεσίες Εγχωριοποίησης

 

Προωθηθείτε στις αγορές του εξωτερικού!

Κάθε νέα αγορά παρουσιάζει μια διαφορετικού είδους πρόκληση που απαιτεί μια σωστή παρουσίαση που να εξασφαλίζει την επιτυχία. Είτε θέλουμε να εισάγουμε ένα ξένο προϊόν στην Ελληνική αγορά είτε να εξάγουμε ένα ελληνικό προϊόν σε μια ξένη, τα πάντα κρίνονται από την ποιότητα της παρουσίασης. Το φράγμα που πρέπει να ξεπεραστεί δεν συνίσταται μόνον από γλωσσικά εμπόδια. Υπάρχουν ποικίλα πολιτισμικά, νομικά, τεχνολογικά και άλλα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Για παράδειγμα, η απλή μετάφραση των διαφημιστικών ενός προϊόντος στα αγγλικά δεν εξασφαλίζει τις πωλήσεις του σε όλες τις αγγλόφωνες χώρες όπως, η Αγγλία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και ο Καναδάς. Οι αγοραστές σε αυτές τις χώρες μπορεί μεν να καταλαβαίνουν τι λένε τα διαφημιστικά, αλλά είναι μάλλον απίθανο να αγοράσουν ένα προϊόν που δεν "εγχωριοποιήθηκε", που δεν προσαρμόστηκε δηλαδή στα τοπικά στάνταρ της δικιάς τους αγοράς, τα οποία και διαφέρουν κατά πολύ για κάθε μια από αυτές τις χώρες που αναφέραμε.

Η πείρα και οι γνώσεις της Ε. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ σε αυτό το τομέα αποτελούν την ιδανική λύση για την επέκταση των πωλήσεων της επιχείρησης σας σε νέες αγορές.

Ελάτε να το συζητήσουμε σήμερα!

 

Επειρία

Έχουμε συσσωρεύσει μια τεράστια και μακρόχρονη εμπειρία από την μακρόχρονη επαγγελματική μας παρουσία στο πεδίο της "ελληνοποίησης" των μεταφράσεων. Έχουμε μεταφράσει υλικά τόσο ποικίλα που περιλαμβάνουν από βιντεό-παιγνίδια μέχρι έργα πολλών χιλίαδων λέξεων για γίγαντες σαν την IBM και την EUROBANK που παρουσιάζουν προκλήσεις ξεπεράσματος τεράστιων δυσκολιών.

 

Ομάδες Ειδικών

Εξειδίκευση

Οι εξιδεικευμένες ομάδες εργασίας μας που απαρτίζονται από ειδικούς σε διάφορα πεδία (νομικά, τεχνολογικά, οικονομικά) και οι εξιδεικευμένες γνώσεις των μελών τους, εγγυώνται την αψεγάδιαστη και εμπρόθεσμη παράδοση των υλικών σας.

Ειδικό Λογισμικό

Έχουμε ακόμα αναπτύξει το δικό μας απόρρητο ειδικό Λογισμικό Εγχωριοποιήσεων. Οι ειδικοί μας στις Τεχνολογίες της Πληροφορικής προπορευόμενοι αληθινά της εποχής τους, θα αναπτύξουν για εσάς κάθε είδους τεχνολογία ή πακέτο λογισμικού ή πρόγραμμα ή διαδικτυακή εφαρμογή που επιθυμείτε ή οραματίζεστε.

Ε. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Μετάφραση και Διερμηνείες πιστοποιημένες με ISO!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τσερτσίδης ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 3, ΤΚ 115 28, ΑΘΗΝΑ, Ελλάς, EU

Newsletter

Εισαγάγετε το email σας και θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες

Αναζήτηση